Verzekeringsmakelaar in Diest en Scherpenheuvel

Onafhankelijke makelaar
Huisbezoek mogelijk
Ook afspraak na kantooruren

Laevers Verzekeringen is dé verzekeringsmakelaar in de omgeving van Diest en Scherpenheuvel. Wanneer u kiest voor onze diensten, kiest u voor een betrokken en eerlijke service. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. We leren u graag beter kennen zodat we u steeds het gepaste advies kunnen geven.

Bent u benieuwd welke verzekering het beste bij u past?

Vul ons contactformulier in

Laat u bijstaan door een verzekeringsmakelaar in Diest of in Scherpenheuvel

De zaak werd reeds in 1966 opgericht door André Laevers. Wat begon als een eenmanszaak, groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol collectief dat de dag van vandaag meer dan tien werknemers telt. In 2010 werd de fakkel doorgegeven aan zoon Peter Laevers, die tot op heden het bedrijf leidt. Als verzekeringsmakelaar zijn we gevestigd in 2 gemeentes: Diest en Scherpenheuvel. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, en dit zowel voor het privéleven als het professionele leven.

Hulp op maat bij particuliere en professionele kwesties

Als particulier kunt u bij ons als verzekeringsmakelaar zowel terecht in Scherpenheuvel als in Diest. We bezitten reeds een breed klantennetwerk, dat we bijstaan met onder meer pensioensparen, brandverzekeringen en hospitalisatieverzekering. Naast particulieren, kunnen ook ondernemingen bij ons terecht. Ontdek ons volledige aanbod verzekeringen. Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers en ontdek welke verzekering het best past bij uw situatie.

Leg vandaag nog uw afspraak vast

Maak eenvoudig een afspraak via ons contactformulier, e-mailadres info@laevers.be, of bel ons op het nummer 013 32 22 05. Bent u niet beschikbaar tussen de kantooruren? Dat is geen probleem. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we ook afspraken aan ’s avonds en op zaterdag. Zo krijgt iedereen de kans om een beroep te doen op onze verzekeringsmakelaar in Diest of Scherpenheuvel.