Verzekeringsmakelaar in Diest en Scherpenheuvel

Onafhankelijke makelaar
Huisbezoek mogelijk
Ook afspraak na kantooruren

Een bedrijfsverzekering afsluiten bij Laevens Verzekeringen kan erg interessant zijn als zaakvoerder in Diest, Scherpenheuvel of omstreken. Dergelijke verzekering dekt u als onderneming in tegen mogelijke risico’s. Er zijn talrijke verzekeringen beschikbaar. Wij helpen u graag wegwijs te maken in dit kluwen en bekijken welke polissen voor u en uw bedrijf interessant zijn. Ons onafhankelijk verzekeringskantoor creëert een bedrijfsverzekering op maat van uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel.

Bent u benieuwd welke verzekering het beste bij u past?

Vul ons contactformulier in

De ideale bedrijfsverzekering voor uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel

Ons verzekeringskantoor biedt verschillende soorten verzekeringen aan. Zo is een BA-verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid) is bijzonder interessant voor bedrijven in allerlei sectoren. Deze bedrijfsverzekering dekt de schade die door u of andere medewerkers van uw firma in Diest of Scherpenheuvel is aangebracht tijdens de dagelijkse activiteiten. Aansluitend bestaat er ook een ABR-polis (Alle Bouwplaatsisicoverzekering).  Deze dekt alle eventuele schade die gecreëerd wordt bij werken aan het bedrijf en kan worden uitgebreid met een luik voor schade aan derden. Denk bijvoorbeeld aan een grondverzakking door graafwerken op uw domein.

Doe een beroep op onze diensten en laat u bijstaan door professionals

Net zoals bij een particuliere woning, kunnen ook bedrijfspanden ten prooi vallen aan brand- en/of waterschade. Daarom raadt Laevers Verzekeringen stellig aan om uw onderneming te beschermen doormiddel van een brandverzekering. Naast de verzekering van uw gebouw, kunt u er ook voor kiezen om de volledige inboedel te laten verzekeren. Twijfelt u welke bedrijfsverzekering u het best afsluit voor uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel? Onze medewerkers komen indien gewenst ter plaatse om de verschillende risico’s in te schatten en u te voorzien van deskundig advies. Neem contact met ons op via het nummer 013 32 22 05 of stuur een e-mail naar info@laevers.be. Wij nodigen u daarna graag uit op kantoor om uw vragen en verwachtingen te bespreken.