VAPZ

Wilt u een VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) afsluiten bij ons verzekeringskantoor in Diest en Scherpenheuvel? Met een VAPZ kunt u ervoor zorgen dat u ook na uw carrière niet aan levensstandaard moet inboeten. De polis VAPZ laat u toe om op een fiscaal voordelige manier, naast het wettelijk pensioen, een bijkomend pensioen op te bouwen. Wij bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren u over de beste formule. U beslist hoeveel u spaart en wanneer. Samen met het voordeel op de sociale bijdragen, vormt het fiscaal voordeel de kers op de taart.

Waarom een VAPZ afsluiten bij onze experts in Diest en Scherpenheuvel?

Regel een VAPZ bij ons verzekeringskantoor in Diest en Scherpenheuvel en bouw extra kapitaal op waar u tevens minder sociale bijdragen en belastingen dient op te betalen. U krijgt op dit aanvullend pensioen een interessante belastingvermindering en op het einde van de rit zal de eindbelasting heel wat lager liggen dan bij andere pensioenen. We zien dat onze klanten uit Diest en Scherpenheuvel dergelijke VAPZ vaak ook combineren met een levensverzekering. Wanneer u vroegtijdig zou komen te overlijden, wordt het bedrag van uw VAPZ overgedragen aan uw nabestaanden.

Kom langs op kantoor en ontdek het volledige aanbod

Naast een VAPZ kunt u voor heel wat andere polissen bij onze kantoren in Diest en Scherpenheuvel terecht. Van een tot in de puntjes geregelde die u beschermt tegen diverse soorten schade, wij zorgen ervoor dat u ieder moment beschermt bent. Maak vrijblijvend een afspraak met onze experts in Diest of Scherpenheuvel voor uw VAPZ. Vul ons contactformulier in, mail naar info@laevers.be of bel ons op het nummer 013 32 22 05.