VAPZ

Met een VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen), welke u eenvoudig kunt afsluiten via onze verzekeringsmakelaars in Diest en Scherpenheuvel, kunt u ervoor zorgen dat u ook na uw carrière niet aan levensstandaard moet inboeten. De polis VAPZ laat u toe om op een fiscaal voordelige manier, naast het wettelijk pensioen, een bijkomend pensioen op te bouwen. Wij bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren u over de beste formule. U beslist hoeveel u spaart en wanneer. Samen met het voordeel op de sociale bijdragen, vormt het fiscaal voordeel de kers op de taart.

Waarom een VAPZ afsluiten bij onze experts in Diest en Scherpenheuvel?

Met een VAPZ bouwt u extra kapitaal op waar u tevens minder sociale bijdragen en belastingen dient op te betalen. U krijgt op dit aanvullend pensioen een interessante belastingvermindering en op het einde van de rit zal de eindbelasting heel wat lager liggen dan bij andere pensioenen. We zien dat onze klanten uit Diest en Scherpenheuvel dergelijke VAPZ vaak ook combineren met een levensverzekering. Wanneer u vroegtijdig zou komen te overlijden, wordt het bedrag van uw VAPZ overgedragen aan uw nabestaanden. 

Kom langs op kantoor en ontdek het volledige aanbod

Naast een VAPZ kunt u voor heel wat andere polissen bij onze kantoren in Diest en Scherpenheuvel terecht. Van een tot in de puntjes geregelde autoverzekering op maat tot een brandverzekering die u beschermt tegen diverse soorten schade, wij zorgen ervoor dat u ieder moment beschermt bent. Maak vrijblijvend een afspraak. Vul ons contactformulier in, mail naar info@laevers.be of bel ons op het nummer 013 32 22 05. Onze medewerkers staan u graag bij met deskundig advies.