Pensioensparen

Als u een partner zoekt voor pensioensparen, dan bent u bij Laevers Verzekeringen in Diest en Scherpenheuvel in goede handen. Sparen voor  uw pensioen en tegelijk genieten van een fiscaal voordeel? Het kan! Vertrouw op onze experts en wij maken dit aantrekkelijke vooruitzicht voor u mogelijk.

Een verzekering pensioensparen van onze experts in Diest

De verzekering Pensioensparen is een beleggingsformule van ons verzekeringskantoor in Diest met een aantal eigen bijzonderheden en een fiscaal voordeel! Via de klassieke regeling  kunt u tot 990 euro sparen waarbij u recht heeft op een belastingvermindering tot 30% van het betaald bedrag. De nieuwe regeling gaat nog verder, waarbij u tot 1.270 euro  kunt sparen, met een belastingvermindering tot 25%. Hierbij dient u wel op te letten: vanaf dat het gespaard bedrag hoger is dan 990 euro wordt de maximale belastingvermindering gereduceerd van 30% naar 25%. Dit is dus enkel voordelig indien u meer dan 1.888 euro spaart. Bovendien biedt de pensioensparen via onze verzekeraars in Diest en Scherpenheuvel u een gewaarborgd minimumrendement, gecombineerd met een winstdeelname op basis van de resultaten van de verzekeraar. Onze verzekeringsmakelaars in Diest en Scherpenheuvel zijn steeds op zoek naar de beste formule voor uw pensioensparen.

Neem contact op met onze experts

Laat u informeren in ons kantoor te Diest of Scherpenheuvel over de verschillende opties van pensioensparen én andere polissen die voor u interessant kunnen zijn. Bent u zelfstandige? Dan is een VAPZ misschien wel de geschikte oplossing voor u. Ook voor een hospitalisatieverzekering bent u bij ons in goede handen. Ontdek alle mogelijkheden tijdens een gesprek met een van onze ervaren medewerkers. Contacteer ons via het e-mailadres info@laevers.be of via het telefoonnummer 013 32 22 05 voor een vrijblijvende afspraak.