Omnium

Natuurlijk kunt u, naast uw persoonlijke auto, ook voor uw bedrijfsvoertuigen een omniumverzekering afsluiten bij onze verzekeringskantoren in Diest en Scherpenheuvel. Ook hier wordt het onderscheid gemaakt tussen een mini-omnium en een volledige omnium. Voor de inhoud van deze polissen, verwijzen we u graag door naar de rubriek Auto voor Particulieren.

Waarom een omniumverzekering voor uw auto afsluiten bij ons in Diest?

Nog meer dan voor uw gezinswagen, zijn de opties diefstal en vervangwagen hier van belang. In uw voertuig of bestelwagen liggen vaak dure voorwerpen die u in geval van de eerste optie kunt beschermen. Als een van uw bedrijfsvoertuigen betrokken raakt in een ongeval of met pech en volledige immobilisatie te maken krijgt, dan beschikt u met de optie “vervangwagen” meteen over een vervangvoertuig waarmee het werk verder gezet kan worden. Op die manier vermijdt u dat een of meerdere van uw medewerkers een halve dag of meer werkloos moeten blijven. Bij een standaard autoverzekering zit deze dienst niet inbegrepen. Hierdoor kan de kleine extra kost van een omniumverzekering voor uw auto in Diest een groot verschil maken.

Sluit al uw verzekeringen af bij één en dezelfde betrouwbare partner

Als verzekeringskantoor gelegen in Diest kunt u bij ons, naast een omniumverzekering voor uw auto, ook terecht voor heel wat andere polissen. Denk onder meer aan een pensioenspaarplan, een hospitalisatieverzekering of een zogenoemde burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Elke polis heeft zijn eigen voordelen. Maak een afspraak via het nummer 013 32 22 05 of via het e-mailadres info@laevers.be en kom alle opties ontdekken.