Individuele hospitalisatieverzekering

Laevers Verzekeringen geeft aan hun klanten in Diest en Scherpenheuvel graag het advies om een hospitalisatieverzekering af te sluiten. Door het gunstig sociaal stelsel in België krijgen we vaak de indruk dat een hospitalisatieverzekering geen of weinig nut heeft. Niets is minder waar. Niet alleen kan ziekte uzelf, uw partner of een van uw kinderen treffen, maar ook lang niet alle kosten worden terugbetaald. Remgeld, medisch materiaal, sommige geneesmiddelen en kamersupplementen komen ten laste van de patiënt. En deze factuur kan snel oplopen.

Een hospitalisatieverzekering op maat in Diest en Scherpenheuvel

Voor jongeren is de premie niet al te hoog en is de kans op reeds bestaande aandoeningen miniem. Bij ons verzekeringskantoor geniet u bijna meteen van een volledige kostendekking van alle hospitalisatiekosten en ook van voor- en nazorg. U kiest zelf wanneer u deze opneemt, en dit een maand voor de opname tot drie maand na het ontslag uit het ziekenhuis. Wanner u kiest voor een individuele hospitalisatieverzekering bij ons kantoor te Diest of Scherpenheuvel, zijn ook de kosten ten gevolge van ernstige ziekten zoal kanker, M.S. of Mucoviscidose gedekt.

Ontdek ons volledige verzekeringsaanbod

Naast een hospitalisatieverzekering kunt u bij onze kantoren in Diest en Scherpenheuvel ook terecht voor diverse andere polissen. Denk aan een autoverzekering, een levensverzekering of een brandverzekering. Ook ondernemingen zijn van harte welkom voor onder meer BA-verzekeringen en bedrijfsverzekeringen op maat. Maak uw afspraak via het e-mailadres info@laevers.be of bel ons op het nummer 013 32 22 05. We staan u graag bij met correct en eerlijk advies.