Auto

Wanneer u een autoverzekering bij ons kantoor in Diest of Scherpenheuvel afsluit, sluit u eigenlijk een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid voor motovoertuigen af. Dit is in België wettelijk verplicht zodra u met een gemotoriseerd voertuig de openbare weg op wilt. Deze verzekering is dus sowieso onmisbaar voor uw wagen. Zij dekt de materiële en lichamelijke schade die u bij een ongeval aan derden zou veroorzaken. En maar goed ook, want denk maar eens aan de gevolgen indien u daar zelf voor zou instaan.

De voordelen van een autoverzekering afgesloten bij ons kantoor in Diest of Scherpenheuvel

Waarom zou u bij Laevers Verzekeringen in Diest of Scherpenheuvel uw autoverzekering afsluiten? Heel eenvoudig. Omdat wij de gepaste verzekeringsmaatschappij zoeken met een polis die aansluit bij uw behoeften. We doen dit aan de voordeligste premie, zonder uiteraard de polisvoorwaarden volgens het gebruik van uw voertuig (privé, beroep, weinig of veel kilometers, enz..), en de service bij schade uit het oog te verliezen.

Tenslotte maken onze medewerkers in Diest en Scherpenheuvel er werk van om u maximaal bij te staan in geval van schade, en dit met de juiste autoverzekering. Wij starten voor u een dossier op bij de betrokken maatschappij en zorgen voor een professionele opvolging van de expertise. Bij een combinatie van polissen (bijvoorbeeld auto en motorhome, of auto en motorfiets) of bij dekking van het volledige gezin (ouders en kinderen), bieden wij u gunstvoorwaarden aan. Voor meer inlichtingen bent u steeds welkom in een van onze kantoren.

Bestuurdersverzekering

Als u als bestuurder in fout bent, beschermt uw BA-verzekering wel de inzittenden, maar niet uzelf. U draait dus zelf op voor alle eigen medische kosten, inkomensverlies en meer. Een bestuurdersverzekering vult uw ba-autoverzekering aan, want deze verzekering dekt wel alle derden (inzittenden inbegrepen), maar niet uzelf als bestuurder! Er zijn diverse formules op de markt. Als onafhankelijk makelaar in Diest en Scherpenheuvel kunnen wij u dan ook helpen om de juiste autoverzekering te kiezen.

Een omniumverzekering voor uw auto in Diest of Scherpenheuvel

De omniumverzekering in Diest vergoedt de schade aan uw eigen auto bij een ongeval. U heeft bij onze kantoren in Diest en Scherpenheuvel de keuze tussen een beperkte omnium (mini-omnium) of een volledige omniumverzekering.

Mini-omnium

De mini-omnium dekt:

  • Brand: Met inbegrip van ontploffing, steekvlammen, kortsluitingen en bliksem, ongeacht waar en op welke manier deze zich voordoen.
  • Glasbreuk: Bij sommige polissen kunnen wij u zelfs het systeem van derde betaler voorstellen. In geval van herstelling of vervanging van uw voorruit, zijruiten of achterruit hoeft u het geld niet voor te schieten.
  • Natuurkrachten (waaronder vallende stenen, hagel, overstroming etc.) en botsing met dieren.
  • Diefstal: Met inbegrip van home- en carjacking, en diefstal van sleutels. Zijn ook inbegrepen: kosten voor de vervanging van de sloten, programmering van gecodeerde sleutels en kosten door schade bij poging tot diefstal.

Speel op veilig en kies voor een volledige omniumverzekering in Diest of Scherpenheuvel

De volledige omnium vult de dekkingen van de mini-omnium aan met een verzekering van alle stoffelijke schade, conform de voorwaarden van de gekozen maatschappij. Kom langs in ons kantoor in Diest of Scherpenheuvel en vraag meteen een offerte op maat aan voor de gewenste autoverzekering. Contacteer ons via het e-mailadres info@laevers.be bij eventuele vragen of bel naar 013 32 22 05 voor meer informatie over onze diensten.