Pensioensparen in Diest

Onafhankelijke makelaar
Huisbezoek mogelijk
Ook afspraak na kantooruren

Voor een heldere uitleg en een persoonlijke begeleiding bij pensioensparen, bent u bij Laevers Verzekeringen uit Diest aan het juiste adres. Als verzekeringskantoor, opgericht in 1966, hebben we in de loop der jaren talrijke en waardevolle ervaring opgedaan in het wereldje. Wat startte als eenmanszaak, groeide uit tot een succesvolle kantorengroep met meer dan tien werknemers. Mensen helpen is onze passie én is waar we goed in zijn.

Bent u benieuwd welke verzekering het beste bij u past?

Vul ons contactformulier in

De talrijke voordelen van pensioensparen in Diest

Sommige werkgevers in Diest bieden binnen het loonpakket ook een optie aan om via het werk aan pensioensparen te doen. Dit komt echter lang niet altijd voor, waardoor heel wat werknemers dit zelf voor hun rekening moeten nemen. Hoewel pensioensparen vrij eenvoudig is, kan het toch lonen om langs te komen bij een van onze kantoren om al uw opties te kennen, te bespreken en te vergelijken. Als verzekeringsexpert weten wij als geen andere welk pakket het meest voordelige is voor uw specifieke situatie. We maken u wegwijs in de administratieve molen zodat u snel en efficiënt te werk kan gaan.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Laat u informeren in ons kantoor te Diest of Scherpenheuvel over de verschillende opties van pensioensparen én andere polissen die voor u interessant kunnen zijn. Bent u zelfstandige? Dan is een VAPZ misschien wel de geschikte oplossing voor u. Ontdek alle mogelijkheden tijdens een gesprek met een van onze ervaren medewerkers. Contacteer ons via het e-mailadres info@laevers.be of via het telefoonnummer 013 32 22 05 voor een vrijblijvende afspraak.