Over ons

Laevers verzekeringen BV: uw partner voor al uw verzekeringen.

Welkom op de website van Laevers verzekeringen BV. In 1966 gaf André Laevers met de oprichting van een regionale verzekeringsactiviteit de aftrap van wat zou uitgroeien tot een heuse kantorengroep van meer dan 20 personeelsleden. Laevers verzekeringen BV is dan ook een begrip in de regio Scherpenheuvel-Diest en omgeving, waar wij bekend staan om onze klantgerichte service en professioneel advies. In 2010 werd zoon Peter als zaakvoerder aangesteld, zodat de continuïteit verzekerd is.

Wie voor ons kiest, kiest dus voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een onafhankelijk makelaar voor een onafhankelijk advies.

Als makelaar in verzekeringsproducten staan wij op onze onafhankelijkheid. Het garandeert u steevast een objectieve aanpak; zowel voor wat betreft de keuze van uw contract als in de manier waarop we uw schadegeval afhandelen. Wij proberen u een zo eerlijk en waarheidsgetrouw mogelijk advies te geven. Zo kunt u een polis kiezen met garanties die best bij u passen tegen een scherpe premie.

Voor de verwerking van uw schadegevallen hebben we twee fulltime medewerkers in dienst. Zij helpen u om uw schadegeval aan te melden en behoeden u voor foutieve verklaringen. In belangrijke dossiers volgen we eventuele expertises op en desgevallend bezorgen we u zo snel mogelijk uw (eerste) vergoeding. Met onze ervaring en kennis van de markt bent u er tevens van verzekerd dat alle procedures strikt en correct worden nageleefd.

Brocom & FVF, onze partners voor uw financieel advies.

De financiële wereld heeft het laatste decennium een ware metamorfose ondergaan met een aangepaste reglementering tot gevolg. Dank zij ons lidmaatschap bij Brocom en FVF blijven we geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en kunnnen we u gepast advies verstrekken. Wij doen dat graag op kantoor, maar zijn ook bereid om u ’s avonds en ’s zaterdags op afspraak te adviseren, zowel bij ons op kantoor als bij u thuis.

Onze kantoren

Om u van de beste service te kunnen blijven verzekeren hebben wij in 2020 beslist om het kantoor in Aarschot en in Averbode te sluiten. Ons team staat echter nog steeds voor u klaar in onze kantoren in Diest en Scherpenheuvel. Indien u liever een afspraak wenst buiten de kantooruren of bij u thuis aarzel dan niet ons te contacteren.

Kantoor Diest

Adres:
Koning Alberstraat 63
3290 Diest
Tel: 013/32 22 05
Fax: 013/32 24 29
E-mail: info@laevers.be
Openingsuren:
Ma, Di, Don & Vrij:
08u30 – 12u30
13u00 – 17u00
Woe: 08u30 – 12u30
Namiddag op afspraak
Za: op afspraak

Kantoor Scherpenheuvel

Adres:
Basilieklaan 76/78
3270 Scherpenheuvel
Tel: 013/53 99 20
Fax: 013/77 67 32
E-mail: info@laevers.be
Openingsuren:
Ma, Di, Don & Vrij:
08u30 – 12u30
13u00 – 17u00
Woe: 08u30 – 12u30
Namiddag op afspraak
Za: op afspraak

Onze partners

Hieronder treft u enkele logo’s van een aantal van onze partnermaatschappijen. Maar wij kunnen ook polissen onderschrijven bij eender welke in België gevestigde maatschappij.