Goed verzekerd het nieuwe jaar in!

Goed verzekerd het nieuwe jaar in!

Het begin van de eerste werkweek in een nieuw jaar. Een jaar dat nog als een onbeschreven blad voor ons ligt. Wat staat ons te wachten in dit nieuwe jaar? Hopelijk veel geluk en een goede gezondheid voor u en uw dierbaren in een veilige en tolerante samenleving. Om u te verzekeren van goede financiële en pragmatische oplossingen als het onverhoopt wat minder zou gaan, is het goed te weten dat u altijd kunt terugvallen op uw verzekeringen. Maar passen deze nog wel bij uw actuele situatie?

Veranderingen die van invloed zijn op uw afgesloten verzekeringen

Het is raadzaam om bij een belangrijke persoonlijke verandering ook stil te staan bij uw verzekeringen. Klopt alles nog of moet er iets worden aangepast? Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, wettelijk samenwonen, een baby, een nieuw huis, ander werk of een overlijden van uw partner. Dit zijn veranderde leefomstandigheden die ook van invloed zijn op een aantal van uw verzekeringen. Ook door veranderingen in de wetgeving kan het goed zijn om uw polissen te herzien. Door de invoering van bijvoorbeeld het erfrecht voor wettelijk samenwonenden kan uw partner al sinds enige jaren als begunstigde worden vermeld in uw levensverzekering. Heeft u dat al aan laten passen? De praktijk leert dat een levensverzekering vaak al lang loopt en dat veel mensen niet eens meer weten wie er eigenlijk als begunstigde staat beschreven. Het is dus zeker de moeite waard om ook deze polis nog eens te bekijken!

Wij helpen u graag!

Het spreekt voor zich dat wij graag met u vrijblijvend uw polissen bekijken en toetsen aan de actualiteit. Zo weet u in ieder geval dat u goed verzekerd het nieuwe jaar in gaat. Deze garantie op goede oplossingen en financiële genoegdoeningen geeft u rust als het u toch eens tegenzit. Wij wensen u graag een mooi en schadevrij jaar, waarin wij u uiteraard graag bijstaan als u wel een beroep moet doen op uw verzekeringen. 

Uw makelaar,

Altijd tot uw dienst