Bedrijfsverzekering in Diest en Scherpenheuvel

Onafhankelijke makelaar
Huisbezoek mogelijk
Ook afspraak na kantooruren

Een bedrijfsverzekering afsluiten bij Laevens Verzekeringen kan erg interessant zijn als zaakvoerder in Diest, Scherpenheuvel of omstreken. Dergelijke verzekering dekt u als onderneming in tegen mogelijke risico’s. Er zijn talrijke verzekeringen beschikbaar. Wij helpen u graag wegwijs te maken in dit kluwen en bekijken welke polissen voor u en uw bedrijf interessant zijn. Ons onafhankelijk verzekeringskantoor creëert een bedrijfsverzekering op maat van uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel.

Bent u benieuwd welke verzekering het beste bij u past?

Vul ons contactformulier in

De ideale bedrijfsverzekering voor uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel

Ons verzekeringskantoor biedt verschillende soorten verzekeringen aan. Zo is een BA-verzekering (Burgerlijke Aansprakelijkheid)  bijzonder interessant voor bedrijven in allerlei sectoren. Deze bedrijfsverzekering dekt de schade die door u of andere medewerkers van uw firma in Diest of Scherpenheuvel is aangebracht tijdens de dagelijkse activiteiten. Aansluitend bestaat er ook een ABR-polis (alle bouwplaatsrisico’s verzekering). Deze dekt alle eventuele schade die gecreëerd wordt bij werken aan het bedrijf en kan worden uitgebreid met een luik voor schade aan derden. Denk bijvoorbeeld aan een grondverzakking door graafwerken op uw domein. Daarnaast kunt u ook een hospitalisatieverzekering afsluiten bij ons.

Doe een beroep op onze diensten

Net zoals bij een particuliere woning, kunnen ook bedrijfspanden ten prooi vallen aan brand- en/of waterschade. Daarom raden wij aan om, naast een bedrijfsverzekering, uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel te beschermen doormiddel van een brandverzekering. Naast de verzekering van uw gebouw, kunt u er ook voor kiezen om de volledige inboedel te laten verzekeren. Twijfelt u welke bedrijfsverzekering u het best afsluit voor uw onderneming in Diest of Scherpenheuvel? De experts van ons verzekeringskantoor komen indien gewenst ter plaatse om de verschillende risico’s in te schatten en u te voorzien van deskundig advies. Voor al uw vragen over onze bedrijfsverzekering voor uw firma in Diest of Scherpenheuvel neemt u contact met ons op via het nummer 013 32 22 05 of stuur een e-mail naar info@laevers.be. Ook voor advies over pensioensparen bent u bij ons in goede handen.